Varza a la Cluj

Complexitate
redusa
Varza a la Cluj

Ingrediente

  • 500 g crauti adica varza murata taiata fideluta
  • 450 g carne macinata porc
  • 200 g orez
  • jambon
  • sare, marar, cimbru

Mod de preparare

Am calit crauti cam 20 minute impreuna cu cimbrul si mararul, intre timp am fiert cam de jumatate orezul in apa sarata, dupa ce am scurs orezul de apa, am inceput sa formez straturi, unul de crauti , unul de carne macinata cruda, unul de orez, daca va place puneti si feliute de jambon tot asa pana se termina ingredientele.

Dati la cuptor, 190 grade, stropind nitel cu ulei...din cand in cand amestecati si va ametiti cu mirosul...catre sfarsit, adica dupa cam 30 minute puneti pe deasupra feiute de jambon mai lasati nitel la cuptor pana se rumenesc si serviti acoperita cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate