Tocanita Taraneasca cu Lipii de Casa

Postat pe: 19-07-2016
(0)

Ingrediente

500 g carne de porc
2 bucati de praz
1 morcov
2 cepe uscate
5 cartofi mari
1 cutie de rosii cubulete
Marar si patrunjel
Sare si piper dupa gust
1 lingura bulion

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se spala carnea, se taie in bucati mici si se prajeste in putin ulei, cu sare si piper. Cand se rumeneste un pic, se acopera cu o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Cand scade apa, se acopera iar cu o cescuta de apa, si tot asa pana cand carnea se fragezeste. Acest proces dureaza cam 30 de minute.

Peste carne se adauga ceapa taiata solzi, 2 bucati de praz taiat rondele, morcovul taiat tot rondele. Se calesc si se adauga apa. Se lasa la fiert 10 minute.
Se adauga si cartofii taiati cubulete. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga si rosiile cubulete si bulionul. Se lasa sa fiarba pana scade sosul, sa devina gros. Se firbe la foc mic. Nu se adauga faina!

Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Se serveste cu lipii facute in casa.

Portii: 6
Timp: 1h 10min

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2015/02/tocanita-taraneasca-cu-lipii-de-casa. Html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita Taraneasca cu Lipii de Casa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita Taraneasca cu Lipii de Casa