Tocanita Spaniola

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne vita
  • o ceasca de ketchup
  • un catel de usturoi
  • o lingurita de mustar
  • o lingurita de piper macinat
  • sare
  • 4 cepe mari
  • 2 ardei grasi
  • 150 g ciuperci
  • o lingura cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • un cubulet concentrat de supa

Mod de preparare

Intr-o craticioara, se pun 2 linguri ulei si se adauga carnea taiata cubulete. Peste carne se adauga ketchupul, usturoiul pisat, mustarul, piperul si apa cat sa acopere carnea si, la sfarsit, cubuletul de supa.

Se acopera craticioara cu capac si se lasa sa fiarba totul, la foc domol, pana cand carnea este bine fiarta. Se adauga apoi cepele tocate marunt, ardeii taiati fideluta, precum si ciupercile taiate feliute.
Cand legumele sunt fierte, se adauga faina diluata cu apa si se ingroasa sosul tocanitei.

Se poate servi cu garnitura de orez fiert sau cartofi natur si salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)