Tocanita Spaniola

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

750 g carne vita
o ceasca de ketchup
un catel de usturoi
o lingurita de mustar
o lingurita de piper macinat
sare
4 cepe mari
2 ardei grasi
150 g ciuperci
o lingura cu faina
2 linguri cu ulei
un cubulet concentrat de supa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Intr-o craticioara, se pun 2 linguri ulei si se adauga carnea taiata cubulete. Peste carne se adauga ketchupul, usturoiul pisat, mustarul, piperul si apa cat sa acopere carnea si, la sfarsit, cubuletul de supa.

Se acopera craticioara cu capac si se lasa sa fiarba totul, la foc domol, pana cand carnea este bine fiarta. Se adauga apoi cepele tocate marunt, ardeii taiati fideluta, precum si ciupercile taiate feliute.
Cand legumele sunt fierte, se adauga faina diluata cu apa si se ingroasa sosul tocanitei.

Se poate servi cu garnitura de orez fiert sau cartofi natur si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita Spaniola" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  06.03.2009 20:06:56

Tocanita este pe gustul meu.
Reteta imi place mult !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita Spaniola