Tocanita de vitel in sos de vin si cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg jumate de muschi de vitel
1 ceapa
1 kg jumate de cartofi taiati cubulete
sare, piper
400 ml vin rosu
ardei pasta la borcan
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-curatam catofii si ii taiem patrtele
-spalam carnea
-calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa
-adaugam carnea taiata cubulete
-adaugam vinul
-punem capac si lasam sa se patrunda carnea
-daca mai trebuie mai completam cu apa
-punem condimentele
-dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne
-lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute
-daca mai trebuie mai punem apa
-la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt

Se serveste cu salata de varza:

-taiem varza cat vrem de mare
-adaugam ulei de masline
-adaugam sarea si piperul
-punem 4 linguri de smantana grasa
-otet dupa gust
-2 linguri de zahar
-amestecam totul bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de vitel in sos de vin si cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de vitel in sos de vin si cartofi