Tocanita de vitel in sos de vin si cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg jumate de muschi de vitel
1 ceapa
1 kg jumate de cartofi taiati cubulete
sare, piper
400 ml vin rosu
ardei pasta la borcan
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-curatam catofii si ii taiem patrtele
-spalam carnea
-calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa
-adaugam carnea taiata cubulete
-adaugam vinul
-punem capac si lasam sa se patrunda carnea
-daca mai trebuie mai completam cu apa
-punem condimentele
-dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne
-lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute
-daca mai trebuie mai punem apa
-la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt

Se serveste cu salata de varza:

-taiem varza cat vrem de mare
-adaugam ulei de masline
-adaugam sarea si piperul
-punem 4 linguri de smantana grasa
-otet dupa gust
-2 linguri de zahar
-amestecam totul bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de vitel in sos de vin si cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de vitel in sos de vin si cartofi
html