Se prajeste puiul taiat bucati, intre timp se curata ceapa cartofii si morcovul.
Puiul il scoatem din cratita care a fost prajit si il punem deoparte intr-un catron.
In uleiul ramas in cratita in care a fost prajit puiul se pune la foc moderat ceapa, morcovul, iar dupa ce s-au calit se pune bulionul cu un pic de apa si se lasa 1 minut dupa care punem cartofii taiati, puiul si 1\2 litru de apa.
Se lasa la foc mic pina cartofii sunt fierti, se adauga sare dupa gust.
Cald, cu patrunjel verde taiat deasupra. se poate servi cu salata verde.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii