Tocanita de Cartofi cu Carnati Afumati

Postat pe: 09-01-2012
(0)

Ingrediente

6- 8 cartofi, taiati cubulete
1 ceapa, tocata marunt
1- 2 arde grasi, taiati bucatele
2- 3 catei de usturoi, tocati marunt
1/2 legatura leustean verde, tocat marunt sau 1/2 lingurita uscat
patrunjel verde, tocat marunt, optional
1 lingura faina
supa de carne sau legume
carnati afumati, taiati bucatele
ulei
boia dulce sau iute, dupa dorinta
sare
piper

Mod de preparare

Rumeniti bucatelele de carnati in ulei incins.
Adaugati ceapa, ardeiul si lasati pe foc pana ceapa se aureste usor.
Puneti cartofii si continuati calirea, amestecand continuu, pana ce cartofii incep sa se inmoaie si devin translucizi.

Retrageti vasul de pe foc, presarati faina, boiaua si omogenizati bine.
Turnati supa sau apa cat sa acopere cartofii si lasati sa fiarba, la foc mic, pana ce cartofii sunt facuti si zeama a mai scazut.
Condimentati cu sare, piper, usturoi, leustean, dupa gust si lasati sa dea cateva clocote.

Serviti cat este calda, presarat cu patrunjel verde, optional, alaturi de o salata de sezon sau muratura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de Cartofi cu Carnati Afumati" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de Cartofi cu Carnati Afumati