Tocanita cu Pipote si Inimi

Postat pe: 27-09-2010
(7)

Ingrediente

600g (o caserola) pipote si inimi de pui
2 cepe mari
1 lingura boia dulce
100 ml bulion
sare
piper
1 lingura faina
ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita cu capac pana se inmoaie si devine sticloasa ( puneti putina apa sa nu se prajeasca prea tare). Se adauga boia, se amesteca de cateva ori si apoi se pun maruntaiele spalate. Amestecam pana acestea se albesc putin ( vezi foto). Se acopera cu apa, se adauga sare, bulion si daca aveti 1 lingura pasta de ardei.

Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt fierte, separat se amesteca faina cu putina apa si se toarna in oala, amestecand mereu. Lasam sa mai dea cateva clocote. Se potriveste de sare si piper.
Servim cu mamaliguta si muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita cu Pipote si Inimi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgianaaaa
•  03.02.2012 13:34:17

eu sunt inebunita dupa organe de pasare.o sa o incerc!

strokkur
•  13.05.2011 14:09:49

O mancare absolut delicioasa, alaturi de mamaliguta moale si aburinda. Ieftin, rapid si gustus. Placuta combinatie. :)

bogdanel
•  09.05.2011 22:15:36

foarte buna..bravo

georgia_zr
•  03.04.2009 20:32:53

buna! vreau sa spun ca in acest moment gatesc aceasta tocanita. abia astept sa vad ce gust are

roxanamrmp
•  09.02.2009 09:48:20

foarte buna i-mi place mult de tot

lala60
•  08.02.2009 21:24:30

mmmmm! ... una din mancarurile mele preferate inca din copilarie ... o bunatate ... multumesc! ... deja ard de nerabdare sa o gatesc!

lucia_bp
•  05.02.2009 20:24:49

O mancare buna de tot!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita cu Pipote si Inimi