Puiul portionat, spalat, uscat, pudrat cu putina sare, se prajeste putin in ulei incins apoi se scoate pe farfurie; in uleiul ramas se adauga ceapa taiata julien, ardeiii grasi taiati suvite, ardeiii iuti rondele, cartofii in sferturi, se adauga 1cana cu apa si se lasa la fiert 30min; dupa acest timp se adauga rosiile pasate la blender si carnea, 1lingurita cu sare, usturoiul taiat marunt, cimbru si se lasa la fiert pana scade.
Se potriveste de gust, se adauga patrunjelul apoi se serveste cu mamaliguta.
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii