Tocana Picanta de Pui

Postat pe: 29-09-2015
(0)

Ingrediente

1pui
4cepe
2ardei grasi
2ardei iuti
4cartofi
1kg de rosii
1leg patrunjel
50ml ulei
4catei de usturoi
sare
piper
1/2lingurita cimbru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Puiul portionat, spalat, uscat, pudrat cu putina sare, se prajeste putin in ulei incins apoi se scoate pe farfurie; in uleiul ramas se adauga ceapa taiata julien, ardeiii grasi taiati suvite, ardeiii iuti rondele, cartofii in sferturi, se adauga 1cana cu apa si se lasa la fiert 30min; dupa acest timp se adauga rosiile pasate la blender si carnea, 1lingurita cu sare, usturoiul taiat marunt, cimbru si se lasa la fiert pana scade.
Se potriveste de gust, se adauga patrunjelul apoi se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana Picanta de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana Picanta de Pui