Cureti ceapa si usturoiul si le tai cubulete. Prajesti carnea in ulei incins timp de 10 minute. Adugi usturoiul si ceapa si le lasi sa se prajeasca langa carne. Condimentezi cu maggi si piper dupa gust. Cureti speli si tai in felii subtiri cartofii. Razi cascavalul. Amesteci supa (1/2 cb maggi de gaina adaugat la 250 ml apa in fierbere) cu smantana, ouale si cascavalul ras. Ungi forma de sufleu. Imparti ingredientele pe straturiL jumatate din feliile de cartofi, deasupra varza acra si carne tocata, alternandu-le pana se termina. Acoperi cu restul de felii de cartof. Torni desupra sosul de smantana. Lasi Sufleul la cuptor (incalzit de inainte) timp de aproximativ 60 minute.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii