Sufleu de Cartofi cu carne tocata

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

1 ceapa
2 catei de usturoi
500 g carne tocata
3 linguri de ulei
piper
1 kg de cartofi
250 ml de supa de carne fiarta cu un cub de maggi de gaina
200 ml de smantana
150 g cascaval
2 oua
1 lingurita de unt
500 g varza acra tocata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Cureti ceapa si usturoiul si le tai cubulete. Prajesti carnea in ulei incins timp de 10 minute. Adugi usturoiul si ceapa si le lasi sa se prajeasca langa carne. Condimentezi cu maggi si piper dupa gust. Cureti speli si tai in felii subtiri cartofii. Razi cascavalul. Amesteci supa (1/2 cb maggi de gaina adaugat la 250 ml apa in fierbere) cu smantana, ouale si cascavalul ras. Ungi forma de sufleu. Imparti ingredientele pe straturiL jumatate din feliile de cartofi, deasupra varza acra si carne tocata, alternandu-le pana se termina. Acoperi cu restul de felii de cartof. Torni desupra sosul de smantana. Lasi Sufleul la cuptor (incalzit de inainte) timp de aproximativ 60 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu de Cartofi cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu de Cartofi cu carne tocata