Ceapa taiata marunt se caleste cu faina in putin ulei la foc redus, pana isi schimba culuarea si apoi se adauga smantana si se condimenteaza dupa gust. Se amesteca continuu penrtu a nu se prinde de oala, aproximativ 10 min.
Separat se caleste pieptul de pui ( taiat fasii) pana capata o crusta aurie, apoi se pune la fiert in sos.
La sfarsit se presara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
Daca sosul e prea gros se subtiaza cu putina apa.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii