Taiati pieptul de pui in fasii late de cca 2 cm si puneti-le intr-un bol incapator.
Adaugati restul ingredientelor si omogenizati.
Separat, incingeti mai mult ulei intr-o tigaie.
Luati cate o lingura din amestecul cu pui si puneti gramajoare in tigaie.
Prajiti la foc mic, de jur imprejur, pana ce snitelele sunt facute si frumos rumenite.
Scoateti pe servetele absorbante.
Serviti cat sunt calde, alaturand garnitura si / sau salata preferata.
Sunt la fel de bune si reci.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii