Ingrediente

2 piepti de pui
7 cartofi
4 frunze de salata verde
10 castraveciori
4-5 ridichi
10 rosii chery
1 ceapa rosie
maioneza
usturoi
sare, piper, boia iute
condimente pentru pui
ulei de masline
optional ketchup
1 punga cu lipii libaneze

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Castravetii se taie rondele mai subtirele, si eu ii pun putin la scurs intr-o sita, ca sa nu se scurga zeama din ei in lipie.

Pieptul de pui se spala si se taie fasiute cam de 1 cm, si se inabusa in ulei de masline pana se rumeneste putin, apoi se adauga putine condimenete de pui si putina boia iute.

Cartofii se taie pai si se parjesc.

Salata si ridichile se taie fasii, rosiile chery in 2, ceapa fasii, iar maioneza se amesteca cu putin usturoi in care se pune 1 lingurita zeama de lamaie sa ii mai taie din tarie.

Se incalzeste lipia si se adauga asa:
- maioneza cu usturoi
- puiul
- cartofii
- castravetii
- rosiile
- ceapa
- ridichile
- salata verde
- ketchup
Se ruleaza shaorma si se prinde cu o punguta de plastic la capat.
Pofta mare!
Eu aleg sa nu pun ulei si otet in salata verde, pentru ca asa cum am spus si la castraveciori, nu imi place sa se scurga nimic din ea... :)
Este o reteta foarte buna si gustoasa, si este mult mai buna facuta in casa decat cea cumparata de la chioscuri!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Shaorma" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bennynadler
•  19.02.2010 06:13:24

ma scuzati va rog dar asta nu e reteta de shaoarma ci de mancare chinezeasca piept de pui prajit in woak si cu legume Shaoarma dupa nume e specialitate turceasca care se vinde mai ales pe strada s-au in piata si s-a raspandit on tot orientul mijlociu ca Liban Israel Egipt Siria si din cauza lucratorilor Romani care au lucrat in orient au adus si in Romania Shaoarma se face cu carne de oaie si printre feliile de carne de oaie s-au de curcan rosu se pune slanina de oaie de la partea din spate a oii
este adevarat ca dupa ce se prajeste carnea se pune in lipia libaneza carnea taiata in bicatele mici si se adauga salata ,ridichi ,castraveti mirati etc si se adauga si Thina Shaoarma este in orient ce este Hamburgherul in occident

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Shaorma