Spalati, uscati si tocati foarte marunt patrunjelul impreuna cu cei doi catei de usturoi.
Luati fiecare felie de pulpa de curcan, presarati pe ea patrunjel verde tocat impreuna cu usturoiul si presarati deasupra parmezan ras.
Rulati fiecare bucata de curcan si apoi o invelit in felia de bacon.Intr-o tava pentru cuptor puneti uleiul si rulourile, varsati apa pe langa ele de cca 1 cm (maxim) si introduceti tava in cuptorul incalzit la 220-230°c. lasati pina cind se rumenesc.
Serviti cu piure de cartofi sau numai cu salata.
Se pot coace si in tigaie in sos de rosii.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii