Carnea se taie in 20 de felii, care se bat usor. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si circa 50 ml apa, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute, sarea si piperul, dupa gust, precum si patrunjelul tocat fin. Se lasa pe foc timp de 10 minute.
Se umple fiecare felie de carne cu aceasta compozitie, se ruleaza strans si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Rulourile se dau la cuptor si, din cand in cand se stropesc cu apa.
Separat, se desface faina cu putina apa rece, se pun boiaua dulce si smantana, se amesteca, dupa care se aseaza intr-un vas cu 100 ml de ulei si se fierbe totul la foc mic.
Sosul obtinut se toarna peste rulouri cand acestea sunt aproape gata, apoi se mai dau la cuptor inca 15 minute.
Se servesc calde.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii