Rulouri cu Ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg carne de porc
200 ml ulei
400 g ciuperci din conserva (sau 800 g proaspete)
300 g ceapa
o legatura de patrunjel
200 g smantana
50 g faina
piper alb macinat
boia dulce
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Carnea se taie in 20 de felii, care se bat usor. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si circa 50 ml apa, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute, sarea si piperul, dupa gust, precum si patrunjelul tocat fin. Se lasa pe foc timp de 10 minute.

Se umple fiecare felie de carne cu aceasta compozitie, se ruleaza strans si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Rulourile se dau la cuptor si, din cand in cand se stropesc cu apa.

Separat, se desface faina cu putina apa rece, se pun boiaua dulce si smantana, se amesteca, dupa care se aseaza intr-un vas cu 100 ml de ulei si se fierbe totul la foc mic.

Sosul obtinut se toarna peste rulouri cand acestea sunt aproape gata, apoi se mai dau la cuptor inca 15 minute.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  28.02.2009 20:27:58

Foarte bun aceste rulouri cu ciuperci !
Minunate !
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri cu Ciuperci