Rulou cu Piept de Pui

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 piept de pui
250ml lapte
3 oua
200gr faina + 1 lingura
150ml apa minerala
2 linguri ulei
1 praf de sare
Condimente:
1 lingura rasa patrunjel
cate un varf de lingurita cu oregano, busuioc, cimbru, piper alb, vegeta
250-300gr cascaval
pesmet alb
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
1. Pieptul de pui se curata de piele si oase, se spala si se despica fiecare jumatate in doua parti, apoi cele 4 bucati se bat pana se obtin 4 foi de carne.

2. Din faina, lapte, sare, apa minerala, oua si cele 2 linguri de ulei se face un aluat pentru clatite, se lasa jumatate de ora sa ase odihneasca si se coc 4 clatite. Se acopera si se lasa putin sa se abureasca, pentru a se rula usor.

3. Aluatul care a ramas se amesteca cu 1 lingura cu varf de faina si condimentele.

4. Fiecare clatita se acopera cu foia de carne, apoi cu cascavalul ras pe razatoare. Se ruleaza cat se poate de strans.

5. Se dau clatitele prin aluatul cu condimente (cu grija, sa nu se desfaca), apoi prin pesmet din belsug (inclusive la capete).

6. Se prajesc rulourile in ulei incins la foc mic, pe toate partile, inclusiv pe partile laterale.

7. Se scot pe srevetele absorbante.
Se servesc calde, cu legume proaspete sau reci, ca aperitiv, taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulou cu Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

daniela_m
•  21.04.2012 17:40:43

c bn arataa!!

monikutza_sp
•  04.12.2008 15:13:12

mmmmmm.... sa vedem ce o sa iasa...:D

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulou cu Piept de Pui