Rulada din Piept de Curcan

Postat pe: 02-02-2011
(0)

Ingrediente

cca 1kg piept de curcan
3 oua
1 fir de praz
2 morcovi
1 cana de bulion
3 catei de usturoi
1 lingura faina
1/2 cana de ulei
1 ceapa medie
cimbru
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se taie pieptul de curcan in doua, dupa care fiecare bucata pe jumatate. Se fierbe morcovul si ouale. Se curata si se spala prazul, ceapa si usturoiul. Carnea se bate un pic cu cutitul, se sereaza, se pipereaza dupa gust, si se adauga si putin cimbru. Dupa care se aseaza prazul, morcovul si ouale pe fiecare bucata de carne si se ruleaza.

Rulada rezultata se leaga bine cu ata si se aseaza in tava. In tava se pune ulei, morcovul si prazul taiat rondele, si putina apa sa poata fierbe carnea. Se da la cuptor, pana se rumeneste.

Intre timp se intoarce pe fiecare parte rulada si se stopeste cu sucul din tava. Separat se prepara si un sos. Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pun la calit. Dupa care se adauga 1 lingura de faina, dupa care bulionul si putina apa. Acesta se lasa pe foc pana fierbe, se adauga sare si piper dupa gust.

Dupa ce sa facut rulada, se serveste alaturi de sucul rezultat si de sos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada din Piept de Curcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada din Piept de Curcan