Rata se sareaza, se unge cu ulei si se frige la cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu sosul format in tava. Dupa ce este fripta, se lasa sa se raceasca si apoi se transeaza. Se desfac foile de varza, se lasa cateva ore in apa rece, se scurg, se taie in fasii marunte, se storc bine de zeama si se calesc in ulei. Se adauga piperul boabe si din cand in cand se toarna putina apa. Se asaza pe deasupra rosiile taiate in sferturi si se da vasul la cuptor timp de 30 min.
La servit, la fiecare portie de carne se pune cate o cantitate de varza calita.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii