Ingrediente

1 rasol de vita
piper boabe
2-3 frunze de dafin
vegeta
3-4 morcovii
5 cartofi
hrean
smintina

Mod de preparare

Spalam bine rasolu cu apa rece sil punem intrun vas care are capac, punem apa sa treaca peste rasol sil punem sa fiarba pina da un clocot singur ,alegem spuma daca sa facut, dupa care adaugam condimentele si morcovu il lasam sa fiarba inabusit in vasul acoperit cu capac. Atunci stim ca sa fiert in momentu cind se desface carnea de pe os. Dupa ce am scos rasolu il punem pe un platou desfacem carnea de pe os si in zeama care a fiert rasolu punem cartofi taiati in 4 la fiert .

Pina fierb cartofi pregatim hreanu, il dam pe razatoarea mica, pune un pic de vegeta sil amestecam cu o cutie de smintina.

Se aseaza pe un platou carne, cartofi, morcovu si fiecare se serveste din hreanu preparat cu smintina.

Pofta buna.

Vreau sa va multumesc pe aceasta cale la toate gaspodinele care ne trimit retete .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rasol de Vita" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

magdalena_mar
•  22.09.2011 22:41:53

thats ok,
poate ca nu sint din rominia,
eu am inteles reteta f bine, si nu prea i-am gasit nici o greseala

mariusdelaiasi
•  21.01.2011 19:36:16

Draga octavian84,te rog eu sa te abtii de la comentarii,deoarece nici tu nu stai foarte bine la capitolul ''limba gramatica''! Lasa femeia sa scrie cum stie,important este ca a facut un gest frumos si ne a impartasit o reteta ce pare a fi interesanta.
Scuze fata de ceilalti,dar nu m am putut abtine.

octavian84
•  18.05.2010 14:00:50

ce-ar fi ca si gramatica sa fie corecta??

fara suparare dar ar suna mai frumos asa:

Spalam bine rasolu cu apa rece si-l punem intr-un vas care are capac, punem apa sa treaca peste rasol si-l punem sa fiarba pina da in clocot,alegem spuma daca s-a facut, dupa care adaugam condimentele si morcovul il lasam sa fiarba inabusit in vasul acoperit cu capac. Atunci stim ca s-a fiert in momentul cind se desface carnea de pe os. Dupa ce am scos rasolul, il punem pe un platou, desfacem carnea de pe os si, in zeama care a fiert rasolul, punem cartofi taiati in 4 la fiert .

Pana fierb cartofii pregatim hreanul, il dam pe razatoarea mica, punem un pic de vegeta si-l amestecam cu o cutie de smantana.
Mentiuni:

Se asaza pe un platou: carne, cartofi, morcovul respectiv si fiecare se serveste din hreanul preparat cu smantana.

Pofta buna.

Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor gaspodinelor care ne trimit retete .

Cine o fi scris in halul ala....

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rasol de Vita