Spalam bine rasolu cu apa rece sil punem intrun vas care are capac, punem apa sa treaca peste rasol sil punem sa fiarba pina da un clocot singur ,alegem spuma daca sa facut, dupa care adaugam condimentele si morcovu il lasam sa fiarba inabusit in vasul acoperit cu capac. Atunci stim ca sa fiert in momentu cind se desface carnea de pe os. Dupa ce am scos rasolu il punem pe un platou desfacem carnea de pe os si in zeama care a fiert rasolu punem cartofi taiati in 4 la fiert .
Pina fierb cartofi pregatim hreanu, il dam pe razatoarea mica, pune un pic de vegeta sil amestecam cu o cutie de smintina.
Se aseaza pe un platou carne, cartofi, morcovu si fiecare se serveste din hreanu preparat cu smintina.
Pofta buna.
Vreau sa va multumesc pe aceasta cale la toate gaspodinele care ne trimit retete .
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii