Rasol de Vita

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rasol de vita
  • piper boabe
  • 2-3 frunze de dafin
  • vegeta
  • 3-4 morcovii
  • 5 cartofi
  • hrean
  • smintina

Mod de preparare

Spalam bine rasolu cu apa rece sil punem intrun vas care are capac, punem apa sa treaca peste rasol sil punem sa fiarba pina da un clocot singur ,alegem spuma daca sa facut, dupa care adaugam condimentele si morcovu il lasam sa fiarba inabusit in vasul acoperit cu capac. Atunci stim ca sa fiert in momentu cind se desface carnea de pe os. Dupa ce am scos rasolu il punem pe un platou desfacem carnea de pe os si in zeama care a fiert rasolu punem cartofi taiati in 4 la fiert .

Pina fierb cartofi pregatim hreanu, il dam pe razatoarea mica, pune un pic de vegeta sil amestecam cu o cutie de smintina.

Se aseaza pe un platou carne, cartofi, morcovu si fiecare se serveste din hreanu preparat cu smintina.

Pofta buna.

Vreau sa va multumesc pe aceasta cale la toate gaspodinele care ne trimit retete .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa