Rasol de pasare cu sos de hrean

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de pasare 1 kg
  • morcovi 150 g
  • patrunjel 100 g
  • telina 100 g
  • ceapa 150 g
  • smantana 250 g
  • faina 30 g
  • hrean 300 g
  • otet 25 ml
  • sare

Mod de preparare

Pasarea se portioneaza si se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Se adauga zarzavatul de supa si ceapa si se fierbe inca circa o ora si jumatate. Se strecoara supa si se aranjeaza bucatile de carne pe un platou. Hreanul se da pe razatoare, se firbe in apa cu sare si otet timp de circa 20 de minute la un foc domol. Faina se amesteca cu smantana, se toarna peste hrean si se fierbe in continuare, pana ce sosul are consistenta necesara. In timpul fierberii se amesteca neincetat.
La servit, la fiecare portie de carne se pun doua linguri de sos de hrean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Biscuiti de la Bunica
2
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
5
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Parteneri
Paine cu seminte
Bucataras.RO

Paine cu seminte

Fac pentru prima data paine si am fost foarte incantata de rezultat. Va recomand aceasta paine hranitoare si sanatoasa, care...

Paine cu seminte
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola