Rasol de pasare cu sos de hrean

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Carne de pasare 1 kg
morcovi 150 g
patrunjel 100 g
telina 100 g
ceapa 150 g
smantana 250 g
faina 30 g
hrean 300 g
otet 25 ml
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:50min
Pasarea se portioneaza si se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Se adauga zarzavatul de supa si ceapa si se fierbe inca circa o ora si jumatate. Se strecoara supa si se aranjeaza bucatile de carne pe un platou. Hreanul se da pe razatoare, se firbe in apa cu sare si otet timp de circa 20 de minute la un foc domol. Faina se amesteca cu smantana, se toarna peste hrean si se fierbe in continuare, pana ce sosul are consistenta necesara. In timpul fierberii se amesteca neincetat.
La servit, la fiecare portie de carne se pun doua linguri de sos de hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rasol de pasare cu sos de hrean" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rasol de pasare cu sos de hrean