Se pune putin ulei de masline intr - o oala. Se tai rosiile cubulete si se pun la foc mic. Se ajunge si catelul de usturoi taiat marunt sau chiar pus intreg.
Se lasa 3 - 4 minute si se adauga carnea.
Se adauga sucul de rosii (bulion), sare, dupa gustul fiecaruia si 2 lingurite de cafea de zahar. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 45 min.
Cand este apreope gata sosul se ajung ciupercile (pentru cine nu le cumpara congelate, se fierb 5 minute inainte cu putina sare).
Se mai lasa la fiert cam 15 - 20 de minute.
Inainte de a inchide focul se ajunge busuiocul si basilico. Sosul se poate folosi pentru lasagne sau pentru orice tip de pasta.
pofta buna!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii