Pulpe de Pui pe Sare

Postat pe: 06-01-2010
(2)

Ingrediente

1 kg sare gema (stratul de sare trebuie sa fie de 2 cm in tava, aceasta se pune in functie de tava, eu am avut o tava mai mica )
1 kg pulpe de pui

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pune sarea intr-o tava uscata bine, peste care se pun pulpele curatate. Se da la cuptor la foc potrivit si se intorc pe partea cealalta cupa ce s-au rumenit. Acestea sunt gata dupa ce si cea de-a doua parte s-a rumenit.

Se servesc calde cu garnitura la alegere.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de Pui pe Sare" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

d_dana_a
•  10.01.2010 18:58:36

Si eu prima data m-am mirat de aceasta reteta, dar este foarte interesant ca pulpele isi trag cata sare le trebuie.Secretul este ca pulpele trebuie spalate si scurse de apa putin si abia dupa acea puse pe sare(sarea trebuie sa fie neaparat mare, iar stratul sa fie de 2cm in tava).
Este o reteta foarte sanatoasa , deoarece sarea absoarbe toata grasimea.
Ca sa te convingi poti sa incerci reteta este super, nu ai sa regreti.
Atentie pulpele se intorc abia dupa ce s-au rumenit , ca sa nu isi i-a multa sare.

bucatar89
•  08.01.2010 15:29:14

ok da cata apa bei dupa mancarea asta explica reteta te rog frumos k nu ma inteles nik sare si pulpa

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de Pui pe Sare