Punem pulpele intr-o tava, le condimentam si presaram busuioc. Apoi intr-o farfurie amestecam cele 3 linguri de pasta de tomate cu putina apa, punem peste pulpe iar apoi completam cu apa cat sa le acopere.
Le dam la cuptor pana se rumenesc.
Dupa ce sunt gata le punem pe o farfurie, punem in tava (in sosul ramas) cartofii, pe care la fel ii condimentam, ii acoperim cu apa si ii dam la cuptor.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii