Pulpe de Pui cu Orez la Cuptor

Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • orez
  • sare
  • vegeta
  • 200 g cascalal ras

Mod de preparare

Se curata, se spala si se prajesc in ulei pulpele.

Dupa ce s-au prajit pulpele, se scot pe un servetel absorbant, iar in uleiul incins se caleste ceapa taiat rondele cu putina sare.

Separat se fierbe un pahar de orez cu sare (eu pun in cratita la o masura de orez, 3 masuri de apa si astfel cand a scazut apa, stii ca si orezul e gata).

Se ia un vas de yena, se aseaza pe fundul vasului pulpele, peste pulpe se pune ceapa calita, peste ceapa se pune orezul fiert, iar peste orez se presara cascavalul ras. Vasul se baga in cuptorul incins si se lasa maxim 20 minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate