Pulpa De Vita La Tava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpa De Vita La Tava

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de vitel
  • 500 gr cartofi
  • 250 ml vin alb
  • 2 lg mustar
  • 1 lg faina
  • 2 lg ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pulpa se portioneaza se bate un pic se adauga sare si piper apoi se aseaza in tava cu uleiul si doua pahare de apa. Peste tava se pune o folie de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa 20 min se adauga si vinul continuindu-se fierberea inabusit.

Intre timp se curata cartofii pe care ii taiem bucati mai mari. Acestia se pun peste carne si daca mai este nevoie mai completam cu apa cat sa poata sa se fiarba si cartofii.

Amestecam mustarul cu faina si subtiem cu sosul care s-a format in tava eventual mai completam cu o ceasca de apa, strecuram peste carne si cartofi sosul format si mai dam la cuptor pentru 10min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc