Pulpa de Miel Fripta

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

8 portii
Pulpa de miel (aprox 1, 8 kg) 2 catei usturoi curatati si zdrobiti
1 lingura rozmarin proaspat
tocat sau 1 lingurita rozmarin uscat
Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Taiati surplusul de grasime de pe pulpa de miel. Frecati carnea cu usturoi, apoi asezonati-o cu rozmarin, sare si piper. Puneti-o deoparte.

Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 200 grade c si puneti pulpa direct pe polita, lasand-o sa se faca 25-35 min.

Inveliti-o in folie si lasati-o mai departe in cuptor pana se face asa cum doriti.
Timp de preparare:
In sange - 25 min pt fiecare 450g
Medie – 30 min / 450g
Bine facut – 35min / 450

Putei inlocui pulpa cu alt muschi de miel.

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpa de Miel Fripta" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de Miel Fripta