Pulpa de Curcan cu Sos de Ciuperci si Rosii

Postat pe: 20-02-2009
(1)

Ingrediente

o pulpa de curcan
ciuperci la cutie
rosii uscate
4 rosii
sare
oregano, piper(condimente)
2 catei usturoi
o ceapa mica
3-4 linguri ulei masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Prepararea sosului:

Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline cu rosiile uscate taiate si ele marunt, adaugam ciupercile, rosiile taiate, punem condimentele.
Lasam sa se caleasca si punem cate putina apa pana facem un sos, la urma vom pune usturoiul.

Prepararea carnii:

Pulpa de pui o crestam, ungem cu zeama lamaie, un pic mustar, sare, condimente si printre crestaturi adaugam usturoi taiat marunt.
Invelim pulpa in folie, o punem in tava si dam la cuptor pentru circa 25 minute.
Scoatem pulpa de la cuptor, scoatem si folia.
Asezam din nou pulpa in tava si peste ea vom pune sosul de mai sus.
Vom da din nou la cuptor pentru 15 minute si va urez
Am servit cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpa de Curcan cu Sos de Ciuperci si Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

daniel2000
•  23.02.2009 18:47:05

Pare interesanta . Ma duc acuma sa fac
Comentariile dupa degustare

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de Curcan cu Sos de Ciuperci si Rosii