Prepararea sosului:
Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline cu rosiile uscate taiate si ele marunt, adaugam ciupercile, rosiile taiate, punem condimentele.
Lasam sa se caleasca si punem cate putina apa pana facem un sos, la urma vom pune usturoiul.
Prepararea carnii:
Pulpa de pui o crestam, ungem cu zeama lamaie, un pic mustar, sare, condimente si printre crestaturi adaugam usturoi taiat marunt.
Invelim pulpa in folie, o punem in tava si dam la cuptor pentru circa 25 minute.
Scoatem pulpa de la cuptor, scoatem si folia.
Asezam din nou pulpa in tava si peste ea vom pune sosul de mai sus.
Vom da din nou la cuptor pentru 15 minute si va urez
Am servit cu smantana deasupra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAceasta prajitura era pe lista de asteptare de multa vreme, nu o facusem niciodata si de cate ori citeam despre ea, de...
Desert prajitura Regina MariaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii