Pui umplut Albufera

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pui mici a 400-500 g 2 buc
orez 100 g
hribi proaspeti 300 g
ficat de pasare 100 g
unt 100 g
sos alb suprem 350 g
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Puii se curata, se spala, se scot oasele de la piept prin taietura prin care s-au scos intestinele. Ciupercile se curata, se taie straifuri si se calesc in unt, se adauga ficatul de pasare tocat, sarea, piperul si orezul si se calesc impreuna circa 20 min. Se stinge cu 300 ml de apa si se da orezul la cuptor ca sa fiarba 20 min. Se lasa sa se raceasca, se umplu puii, se coase taietura, se freaca puii cu sare, se ung cu unt si se frig la cuptor. Cand sunt gata, se transeaza si se servesc cu sos suprem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui umplut Albufera" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui umplut Albufera