Curatam si spalam legumele, apoi le dam prin razatoare. Pieptul il condimentam pe o parte si pe alta cu sare si piper, apoi il rulam cu legumele rase si il invelim in folie de staniol.
Intr-un vas punem apa la fiert si adaugam rulourile timp de 15-20 min, apoi le scoatem. Dam folia jos si le rumenim pret de 5 min pe gratar.
Rulourile se taie felii si pe deasupra se poate servi cu sos de smantana cu maioneza si usturoi, sau smantana cu cascaval, cu orice doriti...
Garnitura e la aprecierea voastra.
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii