Pui Intreg pe Sare!

Postat pe: 15-04-2009
(0)

Ingrediente

1 pui mare
2 kg sare mare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:10min
Se spala bine puiul care trebuie sa fie de avicola, nu de casa, se lasa intreg si intr-o tava intinsa de cuptor se intind cele 2 kg de sare mare grunjoasa pe toata suprafata tavii si se aseaza puiul in mijloc.

Daca doriti puteti condimenta puiul, dar nu foarte mult deoarece acesta isi mai ia si din sarea din tava. Se da la cuptor doua ore la foc mic la cca. 180AC
Se poate servi cu sos de usturoi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Intreg pe Sare!" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Intreg pe Sare!