Pui Imbracat in Cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept sau pulpe
  • -cascaval
  • -sare, piper, oregano
  • -1-2 catei usturoi

Mod de preparare

Am pus bucati de piept de pui intr-un vas de yena, le-am sarat, piperat si peste am pus putin ulei de masline. Le-am pus la cuptor, la 150 grade pana s-au rumenit. Apoi am pus felii de cascaval peste si putin de tot oregano si am pus din nou la cuptor pana cascavalul se topeste si imbraca carnea. Este ff simplu de facut si tare bun.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)