Pui cu Sos de Rosii

Postat pe: 01-10-2008
(0)

Ingrediente

1 pui de 1-1200 kg
1 pahar de vin alb
o ceapa
200 gr de ciuperci
busuioc
faina
patrunjel
3 rosii
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se spala puiul se taie in bucati nu prea mari si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile de carne prin faina si se prajesc in unt care a fost bine infierbantat. Se prajesc putin cat sa capete o culoare aurie.

Se scot bucatile din tigaie si se pastreaza la loc caldut. Se pun in aceesi tigaie ciupercile taiate bucatele si cand s-au prajit putin se adauga ceapa tocata si paharul de vin. Se adauga sucul de la rosii si se lasa sa fiarba cam cca 10 minute. Se adauga carnea care a fost prajita in prealabil si se mai lasa cateva minuta la fiert.

Se serveste cald.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Sos de Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Sos de Rosii