Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet.
Cartofii se curata si se taie in 4 sau 6, depinde cit sunt de mari.
Intr-o tava se pune hartie de copt, cartofii taiati si deasupra lor, bucatile de carne. In tava punem putina apa si ulei.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea cu crusta deasupra.
Se serveste cu salata verde, de castraveti si rosii sau de ardei copti.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii