Puiul il taiati in 2 (nu-i greu cei cumparati de la magazin se taie usor) il condimentam bine pe o parte si pe alta. Intr-un vas mai inalt, se pune ulei apoi usturoiul taiat mai mare, sucul de lamaie.
Se aseaza bucatile de pui, eu a trebuit sa le mai tai ca nu incapeau, se toarna berea, se pune rozmarinul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mare cam 30 de minute .
Apoi luam folia si mai lasam 20 de minute. Puiul se va rumeni frumos.
Il servim cu cartofi ,legume si neaparat cu sos de iaurt si usturoi.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCand am deschis plicul si am mirosit amestecul de ierburi italiene de la Delikat, instant mi-au venit in minte pizza,...
Ciuperci marinateReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii