Curatati pielita galbuie de pe pipote daca ceasta exista, spalati si taiati partea dura de la fiecare pipoat in parte
fierbeti in apa sarata pipotele pina cind sunt moi
cind sint gata le scurgeti si le lasati sa se raceasca apoi le amestecati cu 1-2 linguri de iaurt
pregatiti un aluat din faina si apa (de la gheata sau minerala)
adaugati piper sau boia dupa cum va place peste pipote
treceti pipotele prin aluat si dc vrti un aluat mai crocant adaugati si putin malai
prajiti in ulei fierbinte, cind aluatul rezulta auriu si crescut scoateti pipoetele si le lasati pe hirtie sa
se scurga de excesul de ulei
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii