Spalati portocalele cu apa fiarta, apoi stergeti-le cu un prosop de bucatarie.Radeti coaja de la una dintre ele si stoarceti ambele fructe. Dati in fiert sucul cu vin,zahar,cuisoare,boabe de piper. Lasati-l sa se raceasca.Spalati coriandru,tocati-l,adaugati-l peste sos. Spalati carnea,stergeti-o si piperati-o. Crestati carnea si lasati-o sa se marineze peste noapte(cca 8 ore) in zeama de portocale. Scoateti carnea si condimentati-o. Se paseaza marinata. Curatati si taiati in felii 4 portocale. Prajiti carnea aproximativ 10 min. cu pielea spre interior,intoarceti-o si mai prajiti-o 10-15 min. Scoateti carnea din tigaie,infasurati-o in aluminiu si lasati-o 10 min. Taiati pieptul de rata felii subtiri. Stoarceti 2 portocale si amestecati sucul obtinut impreuna cu marinata,supa si zeama de la friptura. Dati in fiert amestecul si adaugati feliile de portocala. Incalziti bine. Feliile de carne de rata se aseaza decorativ impreuna cu cele de portocale. Stropiti din belsug cu sos
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii