Piept de Pui cu Sos Dulce

Complexitate
redusa
Piept de Pui cu Sos Dulce

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • sare
  • boia
  • 1 varza de China
  • 2 mere
  • 100ml supa de legume

Mod de preparare

Intr-un vas de yena se amesteca doua-trei linguri de ulei cu mierea, se pune sare si boia iar apoi punem in aceasta compozitie pipetul de pui taiat fasii sau cubulete si se gateste in cuptorul incalzit in prealabil cca. 30 - 40 minute.

Intre timp se fierbe orezul.

Varza de China se imparte pe foi, se spala si se taie in benzi late. Se curata marul si se taie felii sau cubulete. Apoi se inabusa varza si bucatile de mar in putin ulei incins, se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute, apoi se adauga sosul chinezesc, carnea si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute (eu am pus si putina mazare).

Orezul se serveste cu compozitia rezultata.
Este o reteta pe care am gasit-o pe site-ul Uncle Ben's si vreau sa va o recomand pentru ca este foarte buna (dar poate ca am facut putine modificari la ea). 1 borcan de sos chinezesc (Uncle Ben's)
orez Basmati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii
Bucataras.RO

Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii

  Este o mâncare delicioasă, ușor de făcut și care se poate servi și rece, la micul dejun sau la cină....

Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola