Se portioneaza pieptul de pui ca pentru snitele dar sa nu fie foarte subtiri feliile, se condimenteaza. Intr-o tava se pune ulei nu foarte mult se aseaza pieptul de pui si deasupra feliute de bacon, se toarna smantana deasupra astfel incat sa acopere carnea uniform si se presara pesmetul peste tot ca sa nu se vada smantana.
Se baga la cuptor la foc potrivit timp de 25-30 minute, atunci cand pesmetul face o crusta crocanta preparatul este gata.
Pofta buna!
Se serveste cu legume sote sau alte garnituri.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii