Ingrediente
● faina pt mamaliga |
● cascaval |
● braza sarata |
● 2 cepe |
● 3 carnati |
● bulion |
● rosii |
Mod de preparare
Se face o mamaligutza. Se taie ceapa se pune la prajit se lasa sa se rumeneasca. Se aduaga carnatii taiattii rondele, si rosiilee si se lasa sa se prajeasca. Se adauga o lingura de buliun. Pe o farfurie se pune un strat subtite de mamaliguta, apoi cascavalul ras si sosul deasupra, se presara cu putin patrunjel.
are un gust divin, mai ales celor care le place mamaliga Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Parmegianni" nu uita sa ii faci un review.
are un gust divin, mai ales celor care le place mamaliga Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Parmegianni" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany