Transam iepurele dupa ce l-am spalat in apa rece. Ceapa, verde, ceapa rosie, gogosarii ii taiem cubulete. Usturoiul il feliem. Intr-un vas punem la incins 3 linguri untura pe care vom cali legumele de mai sus enumerate. Adaugam bucatile de iepure, condimentam cu sare, piper si lasam sa dea cateva sfaraituri impreuna. Presaram deasupra 1/2 lingura boia dulce si turnam deasupra apa cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic (daca carnea nu e bine fiarta si apa a scazut mai putem adauga apa).
In timpul cat carnea fierbe in sosulet curatam cartofii. Ii spalam si ii taiem rondele. Daca carnea e fiarta mai bine de jumate adaugam cartofii taiati si foaia de dafin. Amestecam si lasam sa fiarba impreuna pana si cartofii sunt fierti si inainte de a lua cratita de pe foc adaugam si patrunjelul verde tocat cu care lasam sa dea un clocot (daca mai e nevoie se adauga cate un pic de apa pana sunt bine fierti si cartofii).
Servim alaturi muraturi sau salate de sezon si o bere rece.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii