Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Ciupercile se taie feliute subtiri si se pun peste ceapa, lasandu-se aproximativ 5 minute pe foc. Dupa ce am oprit focul de la ciuperci se pune in compozitie putin delikat.
Carnea se taie felii ca pentru snitel si se bate. Dupa ce au fost batute se ia o lingura si jumatate din compozitia de ciuperci si se intinde pe bucata de carne, impreuna cu un morcov sau doi in functie de lungimea carnii. Astfel se ruleaza carnea, iar cand s-a format o rulada micuta se strapunge cu o scobitoare, pentru a nu curge compozitia din interior.
Se aseaza astfel pachetelele in tava, se condimenteaza, se pun morcovi printre ele si bucatele mici de unt. La final se pune vinul si se da la cuptor pentru aproximativ 45 minute la foc potrivit. Pachetelele se intorc de pe o parte pe alta din cand in cand, pt a nu se rumenii prea tare pe o parte. Daca vinul scade si acestea nu sunt inca gata se mai stopesc cu putin vin.
Cand sunt gata se scot scobitorile.
Se servesc calde cu o garnitura la alegere, eu le-am servit cu cartofi prajiti si sos de maioneza cu usturoi.
Pofta buna !!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii