Ostropel Oltenesc

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

un pui / 2-3 pulpe de pui cu spate
otet
sare
piper alb
5-6 catei de usturoi
200g smantana
2 carfofi
un morcov
patrunjel
condimente delikat
ulei
o lingura de faina de grau

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Intr-un vas se pune ulei si se prajesc pulpele, dupa ce s-au rumenit putin, se adauga apa in functie de cantitatea de ostropel dorita.

Se pun condimentele, morcovul si cartoful taiat cubulete, se lasa sa fiarba bine. Dupa ce au fiert toate ingredientele, (daca doriti puteti strecura zeama, sa ramana numai carnea), se adauga otetul si usturoiul dupa gust, se mai lasa 2-3 min pe foc, se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina si se presara cu patrunjel tocat.
POFTA BUNA!

Se serveste cu mamaliguta cat mai fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ostropel Oltenesc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  02.03.2013 21:28:18

Dupa mine ar fi pui cu smantana caci ostropelul fara rosii e ca teasta fara par.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ostropel Oltenesc