Ostropel de Rata

Postat pe: 03-12-2008
(0)

Ingrediente

1 rata (aprox 1 kg)
1 capatana de usturoi
1 ceapa
100 g unt
50 g faina
5-6 boabe de piper
sare
1 varf cutit boia
1 lingurita zeama de lamaie
200 ml vin alb

Mod de preparare

Rata bine curatata, spalata se transeaza in bucati potrivite, apoi se rumeneste in untul incins, intorcandu-le pe toate partile.
Se adauga apoi ceapa tocata si cand a devenit usor galbuie, faina, amestecand. Se stinge cu putina apa.

Se adauga bulionul, sarea si piperul.

Cand este aproape gata se pune vinul si zeama de lamaie, apoi usturoiul taiat marunt, dupa care se mai dau cateva clocote (5 min.)
La fel se prepara ostropelul de pui sau gasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ostropel de Rata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ostropel de Rata