Rata bine curatata, spalata se transeaza in bucati potrivite, apoi se rumeneste in untul incins, intorcandu-le pe toate partile.
Se adauga apoi ceapa tocata si cand a devenit usor galbuie, faina, amestecand. Se stinge cu putina apa.
Se adauga bulionul, sarea si piperul.
Cand este aproape gata se pune vinul si zeama de lamaie, apoi usturoiul taiat marunt, dupa care se mai dau cateva clocote (5 min.)
La fel se prepara ostropelul de pui sau gasca.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunNu trebuie sa stai ore intregi langa aragaz, mai mult timp iti ia sa tai ceapa pe care o folosim. Pentru ca fiind o reteta de...
Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii