Ostropel de Pui cu Piure de Cartofi

Postat pe: 24-06-2010
(0)

Ingrediente

4 pulpe de pui
1/2 capatana de usturoi
ulei
1 cutie de rosii decojite CIRIO
1 lingura unt
100 ml lapte
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Intai pregatesti cartofii pentru piure. Ii cureti, ii tai cubulete si ii pui in apa la fiert cu putin ulei si un praf de sare. Cand sunt fierti, ii farami cu furculita intr-un castron. Adaugi laptele si untul si pasezi cartofii in continuare, pana obtii un piure pufos. Adaugi sare dupa gust.

In timp ce fierb cartofii, pui pe aragaz si tigaia pentru sosul de ostropel. Prajesti pulpele, pe scoti pe o farfurie, intr-o alta tigaie calesti putin usturoiul, adaugi rosiile decojite, pulpele, si mai adaugati o cana de apa. Mai lasati 10-15 min sa fiarba.
Se poate servi cu salata de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ostropel de Pui cu Piure de Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ostropel de Pui cu Piure de Cartofi