Pieptul de pui se pregateste de seara. Se taie cubulete, presaram cu sare si adaugam usturoiul zdrobit, sau taiat marunt marunt. Amestecam bine si pastam intr-o punga la frigider. Trebuie scos de la frigider inainte cu 5 minute de a fi pregatit.
Punem putin ulei la incins si prajim putin, pe ambele parti bucatelele de pui, dupa care rezervam. în acelaşi recipient mai punem putin ulei si punem ceapa taiata marunt la calit, dupa care adaugam din nou bucatile de piept de pui.
Amestecam bine si punem si smatana impreuna cu piperul alb. Lasam sa dea un clocot si adaugam si praful de curry (aici depinde de ce fel de curry folositi-eu de data asta am folosit praf de curry normal, care se gaseste la orice supermarket-daca folositi curry proaspat atunci cu o lingurita este suficient, depinde si de gustul fiecaruia).
Amestecam bine, mai lasam sa dea un clocot si retagem. Eu de data asta am ales orez thailandez, pt ca este mai aromat, dar sosul asta merge bine si cu basmati, sau cu orice altfel de orez. Aici dupa gustul fiecaruia.
Se pune aceeasi cantitate de apa si orez. Lasam la foc potrivit 10-12 minute. Sau vezi modul de preparare recomendat de producator.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii