Orez cu Pui (nu Pilaf )

Postat pe: 26-02-2009
(2)

Ingrediente

1 1/2 cana (250gr ) orez
6 copanele de pui
1 ceapa
putin secretul gustului
sare
piper
100gr unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se pun copanelele la fiert intr-o oala cu apa, se adauga ceapa taiata marunt, putin "secretul gustului" si sare dupa gust. Separat, intr-o tigaie cu coada sau un ceaunel se pune untul la topit si se adauga orezul, amestecand continuu, pana ce orezul capata un aspect putin auriu (5 min. )

Cand s-au fiert copanelele se dau jos de pe os si se adauga peste orezul din tigaie peste care se mai pun 3 cani din zeama in care a fiert. Nu se amesteca deloc, se lasa asa si se da la cuptor la foc potrivit (140 grade) pana ce nu mai bolboroseste deloc.
Se poate servi cu castraveti la otet!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Orez cu Pui (nu Pilaf )" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

scflav_31
•  25.05.2010 13:15:58

Scrie la inceput se adauga ceapa taiata marunt si ramane in zeama care se adauga peste orez

kareshi
•  30.03.2010 20:59:28

ce se intampla cu ceapa? se arunca? ca se pierde firul cepei pe drum :p

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orez cu Pui (nu Pilaf )