Orez cu Pui (nu Pilaf )

Postat pe: 26-02-2009
(2)

Ingrediente

1 1/2 cana (250gr ) orez
6 copanele de pui
1 ceapa
putin secretul gustului
sare
piper
100gr unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se pun copanelele la fiert intr-o oala cu apa, se adauga ceapa taiata marunt, putin "secretul gustului" si sare dupa gust. Separat, intr-o tigaie cu coada sau un ceaunel se pune untul la topit si se adauga orezul, amestecand continuu, pana ce orezul capata un aspect putin auriu (5 min. )

Cand s-au fiert copanelele se dau jos de pe os si se adauga peste orezul din tigaie peste care se mai pun 3 cani din zeama in care a fiert. Nu se amesteca deloc, se lasa asa si se da la cuptor la foc potrivit (140 grade) pana ce nu mai bolboroseste deloc.
Se poate servi cu castraveti la otet!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Orez cu Pui (nu Pilaf )" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

scflav_31
•  25.05.2010 13:15:58

Scrie la inceput se adauga ceapa taiata marunt si ramane in zeama care se adauga peste orez

kareshi
•  30.03.2010 20:59:28

ce se intampla cu ceapa? se arunca? ca se pierde firul cepei pe drum :p

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orez cu Pui (nu Pilaf )