Orez cremos cu piept de pui si spanac

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 g piept de pui taiat fasii
200 g orez (nefiert)
400 ml apa
125 g crema de branza philadephia light
150-200 g spanac
1 rosie
putin cascaval sau parmesan ras de pus deasupra
2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Puneti pieptul de pui peste uleiul incins si lasati-l 10 min pana scade toata apa. Adaugati apoi cei 400 ml apa si lasati sa ajunga la punctual de fierbere. Turnati orezul spalat si dati focul la mic. Acoperiti vasul.

Cand orezul este aproape gata, adaugati crema de branza si amestecati pana aceasta se dizolva complet. Puneti spanacul si acoperiti. Lasati 2 minute sau pana cand tot spanacul s-a inmuiat (nu mai mult de 5 minute) si apoi adaugati rosia taiata cubulete. Opriti focul, acoperiti vasul si mai lasati sa stea 5 minute.

Se serveste cald, cu parmesan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Orez cremos cu piept de pui si spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alina sp
•  04.03.2013 20:06:46

se poate inlocui cu altceva spanacul?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orez cremos cu piept de pui si spanac