carfofii se dau prin răzătoarea mică, se adaunfa ouale, cascavalul, ardeleu gras. carnaciorii taiati cubuleţe. si firele de ceapa. se amesteca bine toate si se pun la prajit in ulei incins. apoi daţi focul la mic si acoperoţi cu un capac. e practica si e ff buna la gust
calda..cu paine prajita
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii