Muschi Marinat

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

700 de grame de muschi
100 de grame de cascaval
250 de ml de vin alb
70 de grame de unt
60 de grame de ulei
250 de grame de ciuperci
3 cepe
o lamaie
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Carnea se taie feliute subtiri, se bat putin cu ciocanul de snitele, dupa care se pun la marinat intr-un vas cu ulei, ceapa rasa si zeama de la lamaie. Se lasa la macerat timp de doua ore, dupa care se rumenesc in unt. Jumatate din carnea taiata feliute se aseaza intr. o cratita, se presara cascavalul ras si se acopera cu restul de snitele. Se adauga ciupercile calite in putin unt, vin, un varf de cutit de sare si restul de cascaval. Se fier la foc potrivit.
POFTA BUNA! ! !
Se poate servi ca aperitiv iar, ca bautura va recomand un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muschi Marinat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muschi Marinat