Muschi Marinat

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 de grame de muschi
  • 100 de grame de cascaval
  • 250 de ml de vin alb
  • 70 de grame de unt
  • 60 de grame de ulei
  • 250 de grame de ciuperci
  • 3 cepe
  • o lamaie
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie feliute subtiri, se bat putin cu ciocanul de snitele, dupa care se pun la marinat intr-un vas cu ulei, ceapa rasa si zeama de la lamaie. Se lasa la macerat timp de doua ore, dupa care se rumenesc in unt. Jumatate din carnea taiata feliute se aseaza intr. o cratita, se presara cascavalul ras si se acopera cu restul de snitele. Se adauga ciupercile calite in putin unt, vin, un varf de cutit de sare si restul de cascaval. Se fier la foc potrivit.
POFTA BUNA! ! !
Se poate servi ca aperitiv iar, ca bautura va recomand un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa