Muschi de Vita la Gratar cu Sos de Ciuperci cu Gorgonzola

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

muschi vitel
200 g ciuperci (la conserva sau crude)
50 g unt
200 ml smantana lichida
100 g gorgonzola
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se topeste untul intr-o tigaie in care se soteaza putin ciupercile dupa care se adauga smantana lichida si gorgonzola. Se amesteca pana se topeste gorgonzola si se condimanteaza dupa gust.

Carnea se bate se condimenteaza si se prajeste pe grill sau pe gratar cam 2-3 min pe fiecare parte dupa care se pune in tigaia cu sos unde o mai lasati 2 min ca sa absoarba aroma de gorgonzola.

Se poate servi langa o garnitura de cartofi (piure, taranesti, natur).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muschi de Vita la Gratar cu Sos de Ciuperci cu Gorgonzola" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muschi de Vita la Gratar cu Sos de Ciuperci cu Gorgonzola