Carnea o spalam si o uscam pe hartie absorbanta. o condimentam si o asezam intr-o tigaie in care am incazit uleiul. o intoarcem pe toate partile ca sa prinda o crusta frumoasa. Dam tigaia la o parte si o lasam cateva minute la odihna, astfel carnea v-a lasa din sucuri. Asezam usturoiul si acoperim cu apa de un deget.
Dam din nou pe foc mediu acoperind tigaia cu un capac. Lasam pe foc pana cand apa este evaporata si carnea a devenit moale.
Decojim rosiile, taiam ceapa si rosiile. Le asezam peste carne si asezonam. Amestecam, carnea se va impregna in gusturi, dam pe foc inca cateva minute. La final adaugam mararul tocat, acoperim.
Servim cald cu garnitura de cartofi, orez, mamaliguta sau couscous.
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii